Mozart och Sagas Hemsida

Hej vi är två kattsyskon som bor hos Martin och Maria. Först bodde vi på ett hem för övergivna katter i Norrköping, men så kom Maria och tog hand om oss. Vi bodde tillsammans med matte och hade det jättebra, men så en dag så dök det upp en lång mörkhårig kille som lade beslag på vår matte. För honom fick vi inte sitta på bordet vid frukosten och inte äta på krukväxterna. Det som är så gott!

Vi har precis fyllt sex år, men vi far omkring och busar som så kattungar ändå. Speciellt roligt är det att äta på husses finaste krukväxter fastän vi vet att vi inte får. Då blir han jättearg. En annan sak som vi tycker om är att springa in till grannen. Om vi har tur så får grannbarnen syn på oss och kelar med oss, oj vad det är skönt. Här är några bilder på oss.


Så här såg vi ut när vi var små. Saga till vänster och Mozart till höger.


Att äta är viktigt så att jag blir stor och stark och orkar slåss med syrran.


När brorsan har slagits med mig blir jag trött och måste vila på soffbordet. Hoppsan var vad det som lät när jag hoppade upp? Välte jag en blomvas igen?


Jag blir också trött av att slåss, men jag vilar på sängen istället eftersom det blir sådant oväsen i vardagsrumemt när matte skäller på Saga, bara för att hon välte en vas.


Har matte skällt färdigt nu så att jag kan få sova?


Det värsta vi vet är att flytta, det är så jobbigt att komma till ett nytt revir. Undrar om jag slipper att flytta om jag gömmer mig i papperskorgen?

 
 
Sidan uppdaterad 2004-07-04
 
Copyright 2004 Martin Peterson